Diskuse

Čaputová nie!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Ať kdokoli chrání Slovensko před autory takových výlevů. Pokud to zvládne Bůh, díky mu za to.

17 1
možnosti
VF

Človek, kresťan, umelec ???

7 1
možnosti
SN

:-)......Pane autore, na rozdíl od první diskutérky máte pravdu. Každé Vaše slovo podepisuji! Média dokazují ovlivnit myšlení lidí, hlavně těch, kteří moc nepřemýšlí a nesrovnávají.

ONo je to na Slovensku celkem divné! Začalo to vraždou Kuciaka, která posloužila ke svržení vlády, všechno nejasné, předpokládám, že vrah nebude nikdy objeven.

Tato dáma, vytažená jako králík z klobouku, stejně jako u nás Drahoš, o které do doby voleb nikdo nic neslyšel, má najednou takovou podporu. Přitom je to Kiska 2 v sukni. Samozřejmě......peníze na podporu ohromné, zákulisí si tu volbu zaplatí. Investice loutkovodičům jistě vyplatí. Počkáme se, ale pokud bude zvolena, nebudeme se stačit divit, kam se Slovensko posune! Bohužel,....k oslabení V 4 !

R^R^R^!!

6 10
možnosti
JK

Já si zase myslím, že politolog jako vy už nebude nikdy objeven.

9 1
možnosti
ND

Ale že jste si dal práci, dát do kupy ten hnusný, dehonestující článek. Kdybych mohla volit, just to jdu hodit Tej Čaputovej.

15 5
možnosti
JH

J13i39ř60í 66H31r60b87e43k

26. 3. 2019 19:38

Kdybych měl tendence volit způsobem na "just někomu" a ne na základě nějaké racionálnější úvahy, co bude pro mojí zem výhodnější, určitě bych se tím v diskuzi nechlubil jako vy:-/

6 2
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 4,83
  • Průměrná čtenost 348x
človek, kresťan, umelec

Seznam rubrik

Oblíbené stránky